ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η ...προσγείωση του "ιπτάμενου" Βιεϊρίνια

Η ...προσγείωση του "ιπτάμενου" Βιεϊρίνια
Βιεϊρίνια

Το άσχημο ντεμπούτο του Βιεϊρίνια στη Γερμανία και το ειδικό πρόγραμμα έχει ετοιμάσει γι' αυτόν ο Φέλιξ Μάγκατ ώστε να τον βοηθήσει. Αποθέωση από ομογενείς.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια το ντεμπούτο του στην Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ στον αγώνα με την Κολωνία. Μπορεί να αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα αλλά πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε πως οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξουθενωτικός και όσοι παρακολούθησαν τηλεοπτικά την αναμέτρηση θα είδαν πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικίος δυσκολεύτηκε να τον ακολουθήσει. Σε μια φάση, μάλιστα, τον έπιασε η κάμερα να πιάνει τη μέση του δείχνοντας πως δεν αντέχει.

Η αλλαγή του στο ημίχρονο ήταν κατά κάποιον τρόπο λύτρωση. Έγινε λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στους προσαγωγούς αλλά και γιατί ο προπονητής του θέλησε να προστατεύσει τον παίκτη του. Να μην τον αφήσει να εκτεθεί αλλά να του δώσει χρόνο μέσω των προπονήσεων να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Και αυτή η προσπάθεια, όμως, δε θα είναι εύκολη μιας και οι προπονήσεις στη Γερμανία είναι πολύ σκληρές, συνήθως διπλές θυμίζοντας μάλιστα αγώνες. Γι’ αυτό και ο Φέλιξ Μάγκατ ετοιμάζει ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης του Βιεϊρίνια.

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα τον άφησε εκτός προπόνησης την Τετάρτη, ενώ σε δηλώσεις του για τον Πορτογάλο, μετά το ματς, υποστήριξε "Είχε μετά το 20 λεπτό πρόβλημα στους προσαγωγούς ενώ είχε πόνο και τις προηγούμενες μέρες. Πρέπει να το δούμε αυτό και να ελέγξουμε την κατάσταση γρήγορα".

Και η αποθέωση...

Ήδη πάντως στις κερκίδες ο Βιεϊρίνια έχει πολύ μεγάλο φαν κλαμπ και αυτό γιατί αγκαλιάστηκε σαν δικό τους παιδί από τους ομογενείς οπαδούς του ΠΑΟΚ. Κόντρα στη Βόλφσμπουργκ βρέθηκαν πολλοί στο γήπεδο, φωτογραφήθηκαν μαζί του, ενώ αρκετά ήταν και τα ασπρόμαυρα κασκόλ που κυμάτιζαν μεταξύ των πράσινων της Βόλφσμπουργκ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ