ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Ντόρτμουντ προσέφερε δουλειά στον Ρόμπι Γουίλιαμς

Η Ντόρτμουντ προσέφερε δουλειά στον Ρόμπι Γουίλιαμς
© CORPORATIONLTD

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς θέλει να αφήσει το τραγούδι και να βρει δουλειά είτε στο ποδόσφαιρο είτε να ασχοληθεί με μόδα και αυτοκίνητα, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να αναλαμβάνει δράση και να του προσφέρει δουλειά.

Αν μια ομάδα είναι ακομπλεξάριστη και ξέρει να παίζει με τους κανόνες του παιχνιδιού, δεν το κάνει μόνο όταν είναι στα καλύτερά της, αλλά και στα "κάτω" της. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ διάγει μια εφιαλτική σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα, όμως αυτό δεν έχει δημιουργήσει κλίμα εσωστρέφειας και μιζέριας, ούτε είναι κλεισμένη στο καβούκι της και θα ξεμυτίσει μόλις πάρει και πάλι τα "πάνω" της.

Έτσι, λοιπόν, δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η κινητοποίηση στην επιθυμία του τραγουδιστή και συνθέτη, Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος είπε πως έχει βαρεθεί πλέον και θα ήθελε να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Το ποδόσφαιρο και η μόδα με τα αυτοκίνητα, αποτελούν τις επιθυμίες του για το "αύριο" της ζωής του και η Ντόρτμουντ θέλησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook, ο διαχειριστής της σελίδας, εννοείται με την σύμφωνη γνώμη της ομάδας, έκανε... πρόταση για δουλειά στον Γουίλιαμς μέσω σχετικού ποσταρίσματος, φανερώνοντας ότι διαθέτει χιούμορ. Αυτό συνοδεύεται και από φωτογραφία του (πάντα) γεμάτου "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" και γράφει τα εξής:

"Ρόμπι Γουίλιαμς για να είμαστε ειλικρινείς τα έχουμε όλα για σένα. Αν δεν θες να παίζεις μπάλα ο ίδιος, τουλάχιστον θα μπορείς να βλέπεις ποδόσφαιρο με ένταση στο πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου. Όσον αφορά τη μόδα, έχουμε ωραίες φανέλες PUMA (βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη) και από τη στιγμή που σου αρέσουν, έχουμε και κάποια αυτοκίνητα Opel. Και σε μια τελική, πως σου φαίνεται αυτό για γραφείο;".

Η Ντόρτμουντ προσέφερε δουλειά στον Ρόμπι Γουίλιαμς
© RW/FACEBOOK
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ