ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Έχουν πέραση οι παίκτες της Μπάγερν

Έχουν πέραση οι παίκτες της Μπάγερν
Κρος Λαμ

Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Ίντερ ενδιαφέρονται για τρεις ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου. Διαβάστε ποιοι είναι αυτοί και ποια η θέση των Βαυαρών στο ενδεχόμενο πώλησής τους.

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι έχουν στρέψει πάνω τους τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων.

Σύμφωνα με το goal.com υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν άλλους συλλόγους και το εντυπωσιακό είναι πως προέρχονται όλοι από τα σπλάχνα των Βαυαρών.

Αρχικά, ο πρώτος για τον οποίο έχουν δεχτεί κρούση στην Μπάγερν είναι ο Φίλιπ Λαμ. Ο αρχηγός είναι σταθερά ένας από τους καλύτερους πλάγιους μπακ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό έχει μπει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ίσως χρειαστεί να κινηθούν για αριστερό μπακ το καλοκαίρι, λόγω της περιπέτειας υγείας του Ερίκ Αμπιντάλ, και ο Γερμανός έχει την ικανότητα να αγωνιστεί -και- σε αυτή τη θέση.

Με αυτό το σκεπτικό οι "μπλαουγκράνα" προσέγγισαν την Μπάγερν για να διερευνήσουν τις προθέσεις της. Ωστόσο, δεν εισέπραξαν την απάντηση που θα ήθελαν, αφού η διοίκηση των Βαυαρών ξεκαθάρισε πως κανένας παίκτης κλειδί δεν πρόκειται να πουληθεί. Έτσι ίδια ήταν η απάντηση και στην Τσέλσι για τον Χόλγκερ Μπαντστούπερ. Οι Λονδρέζοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον 23χρονο πριν λίγο καιρό, είδαν πως το έδαφος δεν ήταν πρόσφορο και απέκτησαν εν τέλει τον Γκάρι Κέιχιλ.

Τέλος, ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν που ενδιαφέρει άλλο σύλλογο είναι ο Τόνι Κρος. Ο νεαρός ταλαντούχος επιτελικός μέσος βρίσκεται στη λίστα της Ίντερ, η οποία τον παρακολουθεί τα δύο τελευταία χρόνια. Ωστόσο, αυτόν τον καιρό η υπόθεσή του έχει παγώσει, καθώς υπήρξε αλλαγή προπονητή. Πάντως, και η προσπάθεια των Ιταλών μοιάζει να είναι καταδικασμένη από τη στιγμή που η ομάδα του Ούλι Χένες δεν πρόκειται να συναινέσει σε παραχώρηση βασικού παίκτη της.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ