ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επίθεση Ντόρτμουντ και φιλάθλων στη Λειψία

Επίθεση Ντόρτμουντ και φιλάθλων στη Λειψία

Η Ντόρτμουντ άλλαξε τα μάτριξ για να υπενθυμίσει στη Λειψία την ιστορία της, ενώ οι φίλαθλοι σήκωσαν δεκάδες πανό ενάντια στον νεοσύστατο σύλλογο που βρίσκεται από πάνω στη βαθμολογία, στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Το μεγάλο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στη Bundesliga βρήκε την Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Λειψία, στη μάχη των διωκτριών της Μπάγερν ή αλλιώς στη μάχη της παράδοσης με τον νεοτερισμό, όπως υποστήριξαν τόσο η Μπορούσια, όσο και οι φίλαθλοί της.

Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα των γηπεδούχων που γέμισαν ξανά το γήπεδο περιελάμβανε δεκάδες πανό αποδοκιμασίας έναντι στον... πλαστικό σύλλογο της Ανατολικής Γερμανίας, ο οποίος βασίζεται στα χρήματα της "Red Bull" και δεν διαθέτει ποδοσφαιρική παράδοση.

Επίθεση Ντόρτμουντ και φιλάθλων στη Λειψία

"Για το ποδόσφαιρο, το άθλημα του κόσμου. Ενάντια σε όσους το καταστρέφουν", έγραφε το κεντρικό πανό που εκτεινόταν σε όλο το μήκος της εξέδρας πίσω από τη μία εστία. "Red Bull, εχθρός του ποδοσφαίρου", έγραφε ένα άλλο πανό. "Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο, μισεί τη Λειψία", "η μπύρα είναι πάθος, η Λειψία μόνο μια μόδα", κάποια άλλα.

Επίθεση Ντόρτμουντ και φιλάθλων στη Λειψία

Ακόμα και η επίσημη Ντόρτμουντ μπήκε στον... χορό των προσβολών της φιλοξενούμενης ομάδας, που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μέχρι στιγμής κι έχει προκαλέσει εντύπωση με την αγωνιστική απόδοσή της.

Οι άνθρωποι του γηπέδου άλλαξαν τα μάτριξ του γηπέδου, τα οποία έδειχναν το αποτέλεσμα με μορφή ρετρό, θέλοντας να πικάρουν μία ομάδα που ιδρύθηκε το 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

RB Leipzig: Ο σύλλογος που θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο και φοβάται η Μπάγερν
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ