ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Έμεινε στη Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ

Έμεινε στη Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Κάιζερσλαουτερν και πανηγύρισε την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος (videos).

Μετά την εντός έδρας επικράτηση με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, η Χόφενχαϊμ ντούμπλαρε τις επιτυχίες της καθώς επιβλήθηκε με 2-1 μέσα στο "Φριτς Βάλτερ Στάντιον" και εξασφάλισε την παραμονή της στη Μπουντεσλίγκα για 6η συνεχόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Μάρκους Γκίσντολ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 28' όταν το πέναλτι του Σαλίχοβιτς αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Σίπερ, όμως ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Έμεινε στη Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ

Δράστης για λογαριασμό της Χόφενχαϊμ ήταν ο Άμπραχαμ, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, για να πανηγυρίσει το πρώτο του τέρμα στη Μπουντεσλίγκα.

Έμεινε στη Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ

Η "Λάουτερν" έκανε το 1-1 στο 65' με απευθείας φάουλ του Μπάουμγιοχαν και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή με 25 λεπτά να απομένουν (ήθελε δύο γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα), όμως ο Βέστεργκααρντ με κεφαλιά στο 74' σφράγισε την παραμονή της Χόφενχαϊμ στη Μπουντεσλίγκα.

Έμεινε στη Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ

Να σημειωθεί ότι από τις 15 φορές που έχουν γίνει αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία μεταξύ ομάδων από τη Μπουντεσλίγκα και την Τσβάιτελιγκα, τις 10 έχουν αναδειχτεί νικήτριες οι ομάδες που προέρχονται από τη μεγάλη κατηγορία.

Κάιζερσλαουτερν - Χόφενχαϊμ 1-2 (Goals)

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ