ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εκτός πλάνων ο Αμανατίδης

Εκτός πλάνων ο Αμανατίδης

Ο Γιάννης Αμανατίδης, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έπειτα από 6,5 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο. Οι προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιο του και οι Βόλφσμπουργκ, Κολωνία και Χέρτα που καραδοκούν.

Το κεφάλαιο "Αμανατίδης" φαίνεται πως κλείνει για την Άιντραχτ, με τον παίκτη να αναμένεται να μην ακολουθήσει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

" Εκτιμάμε πως δεν θα βρίσκεται μαζί μας στην πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας. Θέλουμε να βρούμε κάποια άλλη λύση", σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας της Φρανκφούρτης, Μπρούνο Χούμπνερ.

Το συμβόλαιο του Αμανατίδη με το γερμανικό σύλλογο κανονικά λήγει στις 30 Ιουνίου του 2012, ήτοι τον επόμενο χρόνο, αλλά ήδη έχουν γίνει διαπραγματεύσεις ώστε να λυθεί πρόωρα με τη δέουσα αποζημίωση.

Τις διαπραγματεύσεις αυτές ανέλαβε να κάνει με τον παίκτη ο πρόεδρος της Άιντραχτ, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν. " Οι συζητήσεις αυτές ήταν πολύ εποικοδομητικές", επεσήμανε ο Χούμπνερ, δείχνοντας πως στην ουσία έχει ανοίξει ο δρόμος ώστε ο Έλληνας επιθετικός να αναζητήσει αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Αμανατίδης -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αφήνει την Άιντραχτ έπειτα από 140 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα και 42 γκολ και περιμένει στο ακουστικό προτάσεις για το νέο του προορισμό.

Από τη Γερμανία προκύπτει ότι η Βόλφσμπουργκ, η Κολωνία και η Χέρτα, που επέστρεψε στα "σαλόνια" κατακτώντας τον τίτλο στη δεύτερη κατηγορία, είναι οι ομάδες που ετοιμάζονται να προσεγγίσουν τον Αμανατίδη, μόλις εκείνος μείνει και τυπικά ελεύθερος.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ