ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δεν ανανεώνει ο Καγκάβα

Δεν ανανεώνει ο Καγκάβα
Καγκάβα

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ είναι ο Σίνζι Καγκάβα, ο οποίος δεν ανανεώνει σύμφωνα με τον Μίκαελ Ζορτς. Διαβάστε που επιθυμεί να πάει ο Ιάπωνας.

Την καριέρα του μακριά από την Ντόρτμουντ θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, ο Σίνζι Καγκάβα.

Ο Ιάπωνας θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα και έτσι αναμένεται να πουληθεί το καλοκαίρι.

Ο 23χρονος βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στους πρωταθλητές Γερμανίας και τους έχει βοηθήσει πολύ στην κατάκτηση των ισάριθμων πρωταθλημάτων. Οι εμφανίσεις του είναι πολύ καλές και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ίδια στιγμή το συμβόλαιό του εκπνέει τον επόμενο χρόνο. Επόμενο ήταν, λοιπόν, να προσπαθήσει η Ντόρτμουντ να του το ανανεώσει. Ωστόσο, ο ίδιος εμφανίστηκε αρνητικός, αφού θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως γνωστοποίησε ο Μίκαελ Ζορτς.

Αναλυτικά ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια είπε στο Sky90: "Είχα συζητήσεις με τον Σίνζι Καγκάβα. Μας ξεκαθάρισε τα πλάνα του όσον αφορά την καριέρα του και σε αυτά είναι να αγωνιστεί στην Αγγλία. Θα πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά δεν είναι καλό για τον σύλλογο".

Ωστόσο, ο Ιάπωνας δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Ντόρτμουντ που έχει ξεχωρίσει και βρίσκεται στη λίστα πολλών συλλόγων. Ένας ακόμη είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, για τον οποίο ο Ζορτς σχολίασε: " Υποθέτω πως ο Λεβαντόφσκι θα μείνει σ' εμάς για τα επόμενα δύο χρόνια".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ