ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δε φοβάται την Μπάγερν ο Κλοπ

Δε φοβάται την Μπάγερν ο Κλοπ
Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ενόψει της σημερινής (11/4) αναμέτρησης πως θα είναι πολύ δύσκολο να χάσει η Ντόρτμουντ ακόμα κι αν αντίπαλος είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Την Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται σήμερα (11/4, 21:00) η Ντόρτμουντ σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τελικός για την Μπουντεσλίγκα.

Η διαφορά των δύο ομάδων πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος είναι στους τρεις βαθμούς και το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει πιθανότατα τον πρωταθλητή.

Με αφορμή το παιχνίδι ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να κάνει μία μικρή αναφορά στην ομάδα του και τη βελτίωσή της. Η Μπάγερν πριν κάποια χρόνια ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στη Γερμανία, αλλά τώρα η Ντόρτμουντ μπορεί να την κοντράρει, όπως υπογράμμισε ο Γερμανός τεχνικός, και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα.

Αναλυτικά είπε: "Έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο και ο κόσμος δε θεωρεί πως η Μπάγερν θα νικήσει. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι θα είναι φοβερό. Θα είναι πολύ δύσκολο να χάσουμε, ακόμα κι αν είναι η Μπάγερν ο αντίπαλος".

Επίσης, αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα τους Βαυαρούς ο Κλοπ προσέθεσε: "Θα ήταν εύκολο αν βρισκόμασταν πέντε βαθμούς πίσω. Ωστόσο, είμαστε στην κορυφή και μπορούμε να νικήσουμε".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ