ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ανανέωσε ο Λεβ

Ανανέωσε ο Λεβ

Προπονητής της εθνικής Γερμανίας για άλλα δύο χρόνια θα είναι ο Γιοακίμ Λεβ, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο. "Πιστεύουμε τον Λεβ και το επιτελείο του" δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, "δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλος του ταξιδιού" είπε ο 53χρονος προπονητής.

Ομοσπονδιακός εκλέκτορας για -τουλάχιστον- άλλα δύο χρόνια θα είναι ο Γιοακίμ Λεβ, ο οποίος έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στην εθνική Γερμανίας.

Ο 53χρονος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την ομοσπονδία της Γερμανίας και έτσι θα αναλάβει να οδηγήσει τα "πάτσερ" και στο Euro 2016 της Γαλλίας,

Μαζί με τον Λεβ ανανεώθηκαν, όπως ήταν φυσικό, και τα συμβόλαια των Όλιβερ Μπέρχοφ και Αντρέας Κέπκε για άλλα δύο χρόνια.

Επί του θέματος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βόλφγκανγκ Νίερσμπαχ, είπε: "Από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 η εθνική ομάδα έχει φτάσει στα ημιτελικά Mundial και Euro τέσσερις φορές και κατάφερε επίσης να προκριθεί στο Mundial της Βραζιλίας. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, δυναμική και παίζει πολύ καλά.

Μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει ο Γιοακίμ Λεβ και όλο του το επιτελείο. Πιστεύουμε στους Γιοακίμ Λεβ, Χάνζι Φλικ, Αντρέας Κόπκε και Όλιβερ Μπίερχοφ και εκτιμάμε όλους τους πολύ τόσο επαγγελματικά όσο και ως ανθρώπους. Τους δείχνουμε έτσι την εμπιστοσύνη μας με αυτή την επέκταση συμβολαίου".

Από την πλευρά του ο Λεβ είπε: "Το να δουλεύω με την ομάδα και το επιτελείο μου με κάνει χαρούμενο. Αισθάνομαι μεγάλο κίνητρο στο να εξελίξω αυτή την ομάδα ακόμα περισσότερο. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλος του ταξιδιού, έχουμε στόχους να πετύχουμε. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η ομοσπονδία και ο πρόεδρος Βόλφγκανγκ Νίερσμπαχ".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ