ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αγρότης, διέθεσε 4.000.000 ευρώ στο Αμβούργο!

Αγρότης, διέθεσε 4.000.000 ευρώ στο Αμβούργο!

Τα οικονομικά του Αμβούργου είναι σε κάκιστη κατάσταση κι ένας οπαδός της ομάδας, αγρότης στο επάγγελμα, διέθεσε το ποσό των 4.000.000 ευρώ.

Το αγωνιστικό και οικονομικό μέλλον του Αμβούργου μοιάζει περισσότερο δυσοίωνο από ποτέ, με τον Χέλμουτ Μπόρνχορστ, αγρότη της περιοχής κι οπαδό της ομάδας, να συμβάλλει τουλάχιστον ως προς το δεύτερο σκέλος, διαθέτοντας το ποσό των 4.000.000 ευρώ, αγοράζοντας μετοχές.

"Βεβαίως, υποφέρω με την κατάσταση της ομάδας μου. Όταν φτάνεις στο ναδίρ, πονάει. Αλλά, πιστεύω ακράδαντα στο χαρακτήρα της ομάδας. Θέλουμε ένα Αμβούργο, με σύγχρονες αντιλήψεις και στρατηγικές. Βλέπω στους διοικούντες, τους σωστούς ανθρώπους για δουλειά. Δεν είναι τυχαίο, που επιλέγω αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσω την αγορά μου. Θέλω να είμαι παράδειγμα για όλους.", υποστήριξε ο Χέλμουτ Μπόρνχορστ μετά την οικονομική "ένεση" των 4.000.000 ευρώ.

Το Αμβούργο βρίσκεται στην τελευταία θέση της Bundesliga με 25 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από το Ανόβερο, πρώτη ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ