ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Άδειασε τον προπονητή ο Παπαδόπουλος

Άδειασε τον προπονητή ο Παπαδόπουλος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή της Σάλκε, Γενς Κέλερ. Ο διεθνής αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός στη Λεβερκούζεν.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η Σάλκε τον παραχώρησε δανεικό στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

" Ο Κέλερ δεν με εμπιστεύεται", είναι η δήλωση που φιλοξενείται σήμερα στη Bild και σε άλλα γερμανικά μέσα. Ο Παπαδόπουλος αναφέρεται στον 43χρονο προπονητή της Σάλκε.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα η επιστροφή του Παπαδόπουλου στο "Γκελσενκίρχεν" δεν θα ολοκληρωθεί, όσο βρίσκεται στον πάγκο ο Κέλερ που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με το σύλλογο.

Ο Παπαδόπουλος θέλει να αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς που του επέτρεψαν να παίξει σε μόλις τέσσερις αγώνες την περασμένη σεζόν και του στέρησαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 22χρονος Κατερινιώτης προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά "γιατί όχι; ας δούμε τι θα γίνει", πρόσθεσε. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 22 Αυγούστου.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ