ΓΑΛΛΙΑ

Το Sport24.gr στην προετοιμασία της Μονακό

Το Sport24.gr στην προετοιμασία της Μονακό
Το Sport24.gr στην προετοιμασία της Μονακό

Δέκα χιλιόμετρα μακριά από το Ζέεφελντ, στο προπονητικό κέντρο του Νοϊλέοτας, προετοιμάζεται η Μονακό. Το Sport24.gr βρέθηκε στην προετοιμασία των Μονεγάσκων και εξασφάλισε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από την παρέα του Φαλκάο.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Η ομάδα που έχει δημιουργήσει μεταγραφικό θόρυβο αυτό το καλοκαίρι του λόγω του Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ. Ο ζάμπλουτος Ρώσος θέλει να καταστήσει ξανά τους Μονεγάσκους υπολογίσιμο μέγεθος στη Γαλλία και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν.

Είναι κάπως οξύμωρο να αποκαλείς νεοφώτιστο το σύλλογο του Μόντε Κάρλο, όταν εκείνος σπαταλά 60.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την ώρα που ο Κολομβιανός επιθετικός θα εισπράττει 14.000.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Δεν αναφερόμαστε στους υπόλοιπους παίκτες που έχει αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι η Μονακό γιατί η... ζαλάδα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Την... στήσαμε έξω από το ξενοδοχείο των Μονεγάσκων στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, αλλά κάναμε το λάθος να αναφέρουμε την ιδιότητά μας στους ανθρώπους του συλλόγου. Μία φωτογραφία θέλαμε με τους Ρανταμέλ Φαλκάο και Ερίκ Αμπιντάλ, αλλά επειδή δεν είχαμε κάποιον γύρω μας να μας τη βγάλει, απευθυνθήκαμε σε μέλη του προπονητικού επιτελείου, τα οποία δεν μας εξυπηρέτησαν.

Ωστόσο, δεν το βάλαμε κάτω και ακολουθήσαμε την αποστολή στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το Ζέεφελντ. Όταν πήγαμε η προπόνηση είχε αρχίσει. Φωτογραφία προσωπική με τους Φαλκάο και Αμπιντάλ μπορεί να μην καταφέραμε να τραβήξουμε, αλλά σας παρουσιάζουμε βίντεο από την απογευματινή προπόνηση της Μονακό, την Παρασκευή (12/7).

Το Sport24.gr στην προετοιμασία της Μονακό
Το Sport24.gr στην προετοιμασία της Μονακό

"Φαλκομάνια"!

Όλοι θέλουν ένα πλάνο και μία φωτογραφία με τον Κολομβιανό κυνηγό. Να σημειώσουμε πως οι Μονεγάσκοι προπονούνται καθημερινά σε δύο γκρουπ, ένα το μεσημέρι και ένα το απόγευμα. Επειδή δεν βρίσκονται όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης, αφού οι διεθνείς άργησαν να ενσωματωθούν λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες. Προηγήθηκε μία εβδομάδα προπόνησης στην Ιταλία, ενώ στις 19 Ιουλίου θα φύγουν από το Ζέεφελντ, όπως και η αποστολή του Ολυμπιακού.

Το προπονητικό κέντρο του Νοϊλέοτας είναι ουσιαστικά δίπλα στα βουνά. Είχε αρκετό κόσμο αυτό το απόγευμα. Φιλάθλους, συλλέκτες φωτογράφων... Όλοι για τον Φαλκάο. Σχεδόν όλοι γιατί υπάρχει και ο Ερίκ Αμπιντάλ με την εξαετή θητεία στην Μπαρτσελόνα, ο Ζερεμί Τουλαλάν, ο επίσης Κολομβιανός Τζέιμς Ροντρίγκες... Επειδή θα χάναμε την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, δεν μπορούσαμε να καθίσουμε μέχρι το τέλος και να συναντήσουμε από κοντά τους αστέρες της Μονακό.

Οι αναγνώστες, όμως, του Sport24.gr μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την προπόνηση της ομάδας του Πριγκηπάτου εδώ στην Αυστρία.

Το ξενοδοχείο που διαμένει η Μονακό

Το καθημερινό πρόγραμμα της Μονακό

Ο Ερίκ Αμπιντάλ στην προπόνηση της Μονακό

Ο Φαλκάο στην προπόνηση της Μονακό

Οι παίκτες της Μονακό βγαίνουν από το ξενοδοχείο

Ο Ερίκ Αμπιντάλ σε μία άσκηση της Μονακό

O Φαλκάο πριν από την έναρξη της προπόνησης της Μονακό

Φαλκάο και Τουλαλάν στην προπόνηση της Μονακό

To προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται η Μονακό

Το Sport24.gr στην προετοιμασία της Μονακό
Το Sport24.gr στην προετοιμασία της Μονακό
Το Sport24.gr στην προετοιμασία της Μονακό
Το Sport24.gr στην προετοιμασία της Μονακό
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ