ΓΑΛΛΙΑ

Θέλει Κόουλ η Παρί

Θέλει Κόουλ η Παρί
Κόουλ

Δημοσίευμα της "Daily Mail" αναφέρει πως ο Άγγλος μέσος, ο οποίος ανήκει στη Λίβερπουλ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν

Στη Γαλλία είναι αρκετά πιθανό να παραμείνει ο Τζο Κόουλ και μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λιλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mail”.

Ο Άγγλος μέσος ανήκει στη Λίβερπουλ, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2010. Ωστόσο, η αδυναμία του να προσαρμοστεί και οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του ανάγκασαν τους “κόκκινους” να τον δώσουν με τη μορφή δανεισμού στη Λιλ το καλοκαίρι.

Στη Γαλλία ο 30χρονος δείχνει αναγεννημένος και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κάρλο Αντσελότι θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του και είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πείσει τη Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς στο δανεισμό του Κόουλ και έτσι ο τελευταίος στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στο “Άνφιλντ”. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως δε θα καθίσει για πολύ εκεί, αφού δεν υπολογίζεται από τη διοίκηση της Λίβερπουλ, ενώ καραδοκούν και οι μνηστήρες με τους Παριζιάνους και τους "λιλουά" να είναι στην poll position.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ