ΓΑΛΛΙΑ

Θέλει δανεικό τον Τσάβι η Παρί

Θέλει δανεικό τον Τσάβι η Παρί

Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, η Παρί Σεν-Ζερμέν επιδιώκει το μονοετή δανεισμό του Τσάβι Ερνάντεθ από την Αλ Σαντ, ομάδα του Κατάρ στην οποία θ' ανήκει μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι Ερνάντεθ έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, με προορισμό το Κατάρ και την Αλ Σαντ. Παρά τη δεδηλωμένη επιθυμία του Τσάβι να μη φορέσει φανέλα άλλης ευρωπαϊκής ομάδας πλην αυτής των "μπλαουγκράνα", η "Parisien" υποστηρίζει ότι η Παρί Σεν-Ζερμέν θα επιδιώξει το μονοετή δανεισμό του "capitan" από την ασιατική ομάδα.

Ουσιαστική η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας θα προσπαθήσει να μιμηθεί το μοντέλο που ακολούθησε η Μάντσεστερ Σίτι με τη New York City, για την περίπτωση του Φρανκ Λάμπαρντ.

Οι ιδιοκτήτες των Παρί Σεν-Ζερμέν και Αλ Σαντ έχουν άριστες σχέσεις, παράγοντας που μπορεί ν' αποδειχθεί καταλυτικός στην πραγματοποίηση μιας ενδεχόμενης μεταγραφής, επιμένει η "Parisien".

Ανεξαρτήτως της εγκυρότητας της γαλλικής εφημερίδας, στη Βαρκελώνη επιμένουν ότι τα σενάρια που διακινούνται για το μέλλον του Τσάβι. παραπέμπουν σ' αντίστοιχα επιστημονικής φαντασίας.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ