ΓΑΛΛΙΑ

Τέταρτος τραυματισμός για τον Φαλκάο στο 2018

Monaco's Radamel Falcao reacts during his French League One soccer match against Rennes, in Rennes, western France, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/David Vincent)
Monaco's Radamel Falcao reacts during his French League One soccer match against Rennes, in Rennes, western France, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/David Vincent) AP

Ο επιθετικός της Μονακό, Ραδαμέλ Φαλκάο, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Καέν. Ο Κολομβιανός θα προλάβει το Μουντιάλ 2018, αλλά ο τέταρτος τραυματισμός του μέσα στο 2018 προκαλεί ανησυχία στους "καφετέρος".

Κάθε φορά που οι Κολομβιανοί ακούν για τραυματισμό του συμπατριώτη τους, Ραδαμέλ Φαλκάο, επιστρέφουν στη μνήμη τους οι "εφιάλτες" του 2014.

Τότε που ο "Τίγκρε" είχε τραυματιστεί στην αρχή του έτους (22/1/2014), με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο 32χρονος Νοτιοαμερικάνος δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των Μονεγάσκων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καέν (6/5, 18:00).

Αυτή τη φορά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το εάν θα προλάβει το Μουντιάλ 2018, αλλά ο τέταρτος τραυματισμός του σε πέντε μήνες κατά το τρέχον έτος προκαλεί προβληματισμό στο τεχνικό επιτελείο των "καφετέρος". Όλοι τους, μυϊκοί.

Μόνο το Μάρτιο μπόρεσε και αγωνίστηκε χωρίς πρόβλημα στα περισσότερα ματς σε Ligue 1, Coupe de France και στα φιλικά με Γαλλία κι Αυστραλία.

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ