ΓΑΛΛΙΑ

"Τέλος" από Παρί ο Λεονάρντο, υπογράφει ο Καβάνι

"Τέλος" από Παρί ο Λεονάρντο, υπογράφει ο Καβάνι

Την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν υπεβαλε ο Λεονάρντο ενώ θέμα ωρών για τους Παριζιάνους θα πρέπει να θεωρείται η ανακοίνωση της μεταγραφής του Καβάνι.

Τέλος στη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε ο Λεονάρντο, με τον Βραζιλιάνο να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή των πρωταθλητών Γαλλίας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ως διαμαρτυρία για την ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα που του είχε επιβάλλει η γαλλική ομοσπονδία (τιμωρία ενός χρόνου) για το φτύσιμο σε διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλανσιέν, ενώ όπως έγινε γνωστό θα τεθεί σε ισχύ μετά τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

"Λυπούμαστε για την επιλογή του αλλά σεβόμαστε την απόφασή του. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη σημαντική συνεισφορά του στο πρότζεκτ που έχουμε για τη δημιουργία ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού συλλόγου στο Παρίσι και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο όσον αφορά στις μελλοντικές επαγγελματικές του επιλογές", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των Παριζιάνων.

Με το στυλό στο χέρι ο Καβάνι

Εν τω μεταξύ, όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται η οριστική μετακίνηση του Έντινσον Καβάνι από τη Νάπολι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι μάνατζερ του Ουρουγουανού επιθετικού ταξίδεψαν στο Παρίσι για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Νάπολι θα βάλει στα ταμεία της 64.000.000 ευρώ και ο παίκτης θα υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 10.000.000 ευρώ (μαζί με μπόνους).

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ