ΓΑΛΛΙΑ

"Σχεδόν ισάξιος του Τιάγκο Σίλβα ο Γιανγκά-Μπιβά"

"Σχεδόν ισάξιος του Τιάγκο Σίλβα ο Γιανγκά-Μπιβά"
Γιανγκά-Μπιβά

Ο Λουίς Νικολίν, πρόεδρος της Μοπελιέ, δεν πιστεύει πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του Μαπού Γιανγκά-Μπιβά και του Τιάγκο Σίλβα, προειδοποιώντας τη Μίλαν πως θα πρέπει να "ματώσει" για να τον αποκτήσει.

Μόνο εύκολη δε θα είναι η απόκτηση του Μαπού Γιανγκά-Μπιβά για τη Μίλαν.

Ο Γάλλος αμυντικός τις τελευταίες μέρες έχει ανέβει πολύ στη λίστα των "ροσονέρι", όμως, ο Λουίς Νικολίν έσπευσε να φρενάρει τους Μιλανέζους.

Ο πρόεδρος της Μονπελιέ ξεκαθάρισε μέσω του RMC πως θα πρέπει να ματώσει οικονομικά η Μίλαν για να τον αποκτήσει, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Γιανκγά-Μπιβά και τον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος πρόσφατα πουλήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 42 εκατομμυρίων ευρώ.

"Μιλούν για 5-6 εκατομμύρια (στη Μίλαν). Οι διαπραγματεύσεις θα έπρεπε να αρχίσουν από τα 25 εκατομμύρια και στη συνέχεια να ανεβούν στα 30 ή τα 35 εκατομμύρια. Ο Μαπού δεν απέχει πολύ από τον Τιάγκο Σίλβα. Φυσικά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο".

Εν τω μεταξύ, ο Νικολίν, που είναι γνωστός για το εκκεντρικό του στυλ, δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη κάνοντας το ακόλουθο σχόλιο για τον Κάρλο Αντσελότι, που έχει ξοδέψει υπέρογκα ποσά ως προπονητής της Παρί: "Αν ο Αντσελότι δεν πάρει το πρωτάθλημα με την Παρί, τότε να πάει να προπονήσει την Παρί FC (ομάδα τρίτη κατηγορίας)".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ