ΓΑΛΛΙΑ

Σισέ: "Όνειρο η επιστροφή στην Γαλλία"

Σισέ: "Όνειρο η επιστροφή στην Γαλλία"
Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Μαρσέιγ, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική της Αμερικής

Τον Γενάρη που μας πέρασε ο Γάλλος άσος έφτασε μία ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού, όμως όλα χάλασαν με το "μπάσιμο" της Αλ Γκαράφα.

Ο σύλλογος από το Κατάρ προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στην ΚΠΡ και τον ίδιο, με τον Σισέ να δίνει τελικά το "ΟΚ" και να μετακομίζει στη Μέση Ανατολή.

Το καλοκαίρι πλησιάζει όμως και μετά τον υποβιβασμό της ΚΠΡ στην δεύτερη κατηγορία, ο Σισέ είναι λογικό πως ψάχνει μία ανταγωνιστική ομάδα για συνεχίσει την καριέρα του.

Σε δηλώσεις που έκανε στο France Football ο Σισέ αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Γαλλία και στη συνέχεια να δοκιμάσει την τύχη του στην Αμερική.

"Θα ήταν όνειρο για μένα να επιστρέψω στην Γαλλία και την ΜΑρσέιγ, όμως υπάρχουν πολλά πράγματα στη μέση που πρέπει να διευθετηθούν πριν γίνει πραγματικότητα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Στο μέλλον θα ήθελα να παίξω και στην Αμερική. Είναι μία σπουδαία εμπειρία που θέλω να ζήσω. Τώρα μάλιστα μιλάω και κάποια αγγλικά οπότε θα είναι πιο εύκολο. Ίαως από την μεθεπόμενη σεζόν...".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ