ΓΑΛΛΙΑ

Ραβανέλι: "Κάνω όνειρα με την Αζαξιό"

Ραβανέλι: "Κάνω όνειρα με την Αζαξιό"

Ο νέος τεχνικός της Αζαξιό, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, τόνισε πως ο στόχος του είναι να μην... υποφέρει η ομάδα του βαθμολογικά όπως την περασμένη σεζόν, ενώ έκανε ειδική μνεία για τον Άντριαν Μούτου.

"Θα είναι ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα αλλά πρέπει πάντα να ονειρευόμαστε, αν και ο πρώτος στόχος είναι να προσπαθήσουμε να υποφέρουμε λιγότερο σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν όπου σωθήκαμε στο παραπέντε.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος αλλά και η διοίκηση και η ομάδα έχουν θέληση να δώσουν απαντήσεις μετά από μία σεζόν που τους βρήκε στη 17η θέση.Η ποιότητα του ρόστερ είναι αρκετά καλή, ελπίζουμε να βελτιωθούμε σε σύγκριση με το περασμένο πρωτάθλημα", τόνισε ο άλλοτε επιθετικός της Γιουβέντους στο "Sky Italia", ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Άντριαν Μούτου στην ομάδα.

"Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτω εγώ, πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλο ταλέντο. Φέτος έκανε ένα καλό πρωτάθλημα, πέτυχε 11 γκολ, είναι ένας καθοριστικός φορ αλλά είναι επίσης 34 ετών και θα πρέπει να τον διαχειριστούμε σωστά ώστε να είναι πάντα σε φόρμα.

Κληθείς επίσης να καταθέσει την άποψή του για τη Λιγκ 1, την οποία έχει γνωρίσει ως παίκτης της Μαρσέιγ παλαιότερα, ο Ραβανέλι υποστήριξε πως "πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, που γνωρίζω καλά.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια όλοι πίστευαν πως πρόκειται για ένα εύκολο πρωτάθλημα, δεν είναι όμως όχι. Ήδη στην εποχή μου υπήρχαν παίκτες όπως οι Γουεά, Μπόκσιτς που αργότερα ήρθαν στην Ιταλία.

Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ένα πολύ γρήγορο πρωτάθλημα που στηρίζεται στη δύναμη και έχει ομοιότητες με το ιταλικό".

Τέλος, ο 44χρονος τεχνικός κατέθεσε την άποψή του για τον υποψήφιο στόχο της "αγαπημένης" του Γιουβέντους, Γκονσάλο Ιγκουαΐν τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "είναι ο τύπος επιθετικού που έλειψε πέρυσι σε κάποια ματς από τη Γιουβέντους".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ