ΓΑΛΛΙΑ

Πληρώνει τη ρήτρα για Καβάνι η Παρί

Πληρώνει τη ρήτρα για Καβάνι η Παρί

Έτοιμη για το "κόλπο γκρόσο" με τον Καβάνι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με την "As" να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Λοράν Μπλαν έχει αποφασίσει να πληρώσει τα 63.000.000 ευρώ που αξιώνει η Νάπολι.

Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, πραγματοποιήθηκε ραντεβού μεταξύ του Λεονάρντο και του Πιερπάολο Τριούλτσι, μάνατζερ του Καβάνι, με τον τεχνικό διευθυντή των πρωταθλητών Γαλλίας να του διαμηνύει πως η Παρί αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και θα εξαγοράσει τη ρήτρα που έχει βάλει η Νάπολι για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα θα δώσει το ποσό των 63.000.000 σε μετρητά προκειμένου οι "παρτενοπέι" να δώσουν τις... ευλογίες τους στον Ουρουγουανό σταρ για να διαπραγματευτεί ελεύθερα τη μετακίνησή του στην "Πόλη του Φωτός".

Την ίδια ώρα, ο νέος τεχνικός της Παρί, Λοράν Μπλαν, δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον "Ματαντόρ" με τη φανέλα της Παρί, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες περί επικείμενης συμφωνίας των δύο συλλόγων.

"Ο Καβάνι είναι ένας παίκτης που μου αρέσει, όπως και σε όλο τον κόσμο. Τον έχω δει να αγωνίζεται αρκετές φορές τόσο με τη Νάπολι όσο και με την Ουρουγουάη.

Εάν ήταν να έρθει στην ομάδα μας, αυτό το γεγονός θα με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ