ΓΑΛΛΙΑ

Πλατινί: "Εάν ο Ριμπερί αρνηθεί, θα τιμωρηθεί..."

Πλατινί: "Εάν ο Ριμπερί αρνηθεί, θα τιμωρηθεί..."

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ξεκαθάρισε ότι εάν ο Φρανκ Ριμπερί κληθεί στην εθνική Γαλλίας και αρνηθεί να παρουσιαστεί, θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Η πιθανότητα ο Γάλλος άσος της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί, να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και να αρνηθεί την κλήση, θα του επιφέρει τις προβλεπόμενες κυρώσεις από την UEFA, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της τελευταίας, Μισέλ Πλατινί, στη "Bild am Sonntag".

"Ο Φρανκ Ριμπερί δεν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς εάν θα παίξει ή όχι για την εθνική Γαλλίας. Εάν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάν, τον καλέσει πρέπει να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα. Εάν αρνηθεί, θα τιμωρηθεί με τρία παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου. Πρέπει να υπάρχει κοινή συμφωνία μεταξύ ποδοσφαιριστή και προπονητή, για να μη συμβεί αυτό", ήταν η λιτή, πλην σαφής, δήλωση του προέδρου της UEFA, στη γερμανική εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φρανκ Ριμπερί έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από τους "μπλέ", αλλά ο Ντιντιέ Ντεσάν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, να αλλάξει ο πρώτος την απόφασή του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ