ΓΑΛΛΙΑ

Πέδρο Μαρτίνς για αντί-Κονσεϊσάο στη Ναντ

Maritimo's coach Pedro Martins reacts during their Europa League group D soccer match with Bordeaux Thursday, October 25 2012, at Maritimo's Barreiros stadium in Funchal. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Octavio Passos)
Maritimo's coach Pedro Martins reacts during their Europa League group D soccer match with Bordeaux Thursday, October 25 2012, at Maritimo's Barreiros stadium in Funchal. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Octavio Passos) AP

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο και η Ναντ βλέπει στο πρόσωπο του συμπατριώτη του, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος απασχόλησε τον Ολυμπιακό τον αντικαταστάτη του. Στη λίστα και οι Μπέντο, Περέιρα.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Ναντ. Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο παραμένει επίσημα τεχνικός της γαλλικής ομάδας, αλλά ήδη βρίσκεται στο Πόρτο και σχεδιάζει τους "δράκους" της νέας σεζόν και μάλιστα την Τρίτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας, Πίντο ντα Κόστα.

Φαβορί για την αντικατάστασή του στον πάγκο της ομάδας της Νάντης είναι ένας συμπατριώτης του, ο οποίος μάλιστα απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της Γκιμαράες, Πέδρο Μαρτίνς, φέρεται να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των "καναρί".

Εξάλλου, φαίνεται αποφασισμένη να βαδίσει στο "πορτογαλικό προπονητικό μοντέλο", καθώς στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα των δύο πρώην "ερυθρόλευκων" τεχνικών, Πάουλο Μπέντο και Βίτορ Περέιρα. Πρέπει, ωστόσο, πρώτα να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του Κονσεϊσάο. Να επιλυθεί, δηλαδή, το θέμα της αποζημίωσής του. Οι Γάλλοι ζητούσαν αρχικά 6.000.000 ευρώ, οι Πορτογάλοι δεν συζητούσαν ενδεχόμενο καταβολής αποζημίωσης, αλλά όπως φαίνεται θα βρεθεί η "χρυσή τομή". Υπενθυμίζεται ότι χρήματα (ως αποζημίωση) ζητά και η Γκιμαράες για να αποδεσμεύσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Photo credits: AP Photo/Octavio Passos

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ