ΓΑΛΛΙΑ

Παρουσίασε Τιάγκο Σίλβα η Παρί

Παρουσίασε Τιάγκο Σίλβα η Παρί

Ο Τιάγκο Σίλβα τόνισε στην παρουσίασή του ότι δεν ήταν τα χρήματα ο κύριος λόγος που προτίμησε την Παρί, υπογραμμίζοντας τη θέλησή του να γράψει ιστορία με τη νέα του ομάδα.

"Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί με την οικογένειά μου, και ελπίζω να πάω καλά στην Παρί όπως στη Μίλαν.

Τα χρήματα δεν είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι εδώ για να γράψω μία νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27άχρονος Βραζιλιάνος στόπερ, για τον οποίο η ομάδα του Παρισιού ξόδεψε 42.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τη Μίλαν (ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού) και να προσθέσει ένα ακόμα αστέρι στον γαλαξία που πάει να δημιουργηθεί στο "Παρκ Ντε Πρενς" από το 2011 και μετά.

Παρουσίασε Τιάγκο Σίλβα η Παρί

"Πριν έρθω δεν παρακολουθούσα πολύ το γαλλικό πρωτάθλημα αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι από τότε που ήρθαν εδώ οι Λεονάρντο και Αντσελότι άρχισα να δείχνω μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είμαι και εγώ σε αυτή την ομάδα.

Τώρα είμαι χαρούμενος και ταυτόχρονα πεπεισμένος για αυτό το σχέδιο στο οποίο θα αποτελέσω κομμάτι του", συνέχισε ο Τιάγκο Σίλβα, για να προσθέσει:

Παρουσίασε Τιάγκο Σίλβα η Παρί

"Ήμουν τρία χρόνια στη Μίλαν, δεν έχω τίποτα για να παραπονιέμαι, μου συμπεριφέρθηκαν καλά από την πρώτη στιγμή. Από την πλευρά μου έδωσα τα πάντα, έδωσα το καλύτερο που μπορούσα".

Τέλος, δεν έκρυψε την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο πρώην συμπαίκτης του, Αντόνιο Κασάνο, άφησε τη Μίλαν για να συνεχίσει την καριέρα του στην συμπολίτισσα, Ίντερ.

"Όταν το έμαθα, το παραδέχομαι, έμεινα προβληματισμένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανε αυτή την επιλογή, τόσο βιαστικά, να πάει στην αντίπαλο της Μίλαν.

Παρουσίασε Τιάγκο Σίλβα η Παρί

Όμως τον καταλαβαίνω, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και του εύχομαι τα καλύτερα. Είχαμε μία μεγάλη φιλιά και αυτή θα παραμείνει".

Να σημειωθεί ότι στην επίσημη παρουσίαση του Τιάγκο Σίλβα ήταν από πλευράς επίσημης Παρί ο πρόεδρος, Νασέρ Ελ Κελαϊφί, και ο τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο, με τον πρώτο να πλέκει το εγκώμιο του πρώην "ροσονέρο":

Παρουσίασε Τιάγκο Σίλβα η Παρί

"Είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο και είμαστε υπερήφανοι που τον έχουμε στην ομάδα μας. Δεν ήταν εύκολη η απόκτησή του, ήρθε εδώ επειδή πίστεψε στο σχέδιό μας".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ