ΓΑΛΛΙΑ

Παρελθόν από τη Μονακό ο Μπερμπάτοφ

Monaco's Bulgarian forward Dimitar Berbatov celebrates scoring his team's second goal during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between Arsenal and Monaco at the Emirates Stadium in London on February 25, 2015.  AFP PHOTO / GLYN KIRK        (Photo credit should read GLYN KIRK/AFP/Getty Images)
Monaco's Bulgarian forward Dimitar Berbatov celebrates scoring his team's second goal during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between Arsenal and Monaco at the Emirates Stadium in London on February 25, 2015. AFP PHOTO / GLYN KIRK (Photo credit should read GLYN KIRK/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ανακοίνωση με διπλό "διαζύγιο" εξέδωσε η Μονακό και αφορά τους Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ. Αμφότεροι, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο παράλληλος βίος της Μονακό με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ διακόπτεται. Ο Βούλγαρος στράικερ, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πριγκιπάτου την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσαν οι Μονεγάσκοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

"Η Μονακό θέλει να ευχαριστήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αυτό τον υπέροχο πρωταθλητή, για ό,τι πέτυχε με τον σύλλογο. Ο χαρακτήρας του, ο επαγγελματισμός του και το εξαιρετικό ταλέντο του, βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Η Μονακό, του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον", αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας.

Μάλιστα, φιλοξενείται και δήλωση του αντιπροέδρου της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεβ, ο οποίος τόνισε: "Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έδειξε όλα τα ταλέντα του και τον επαγγελματισμό του. Είναι αναμφίβολα μεταξύ των κορυφαίων επιθετικών που έπαιξαν για τη Μονακό. Είμαστε υπερήφανοι για ό,τι έφερε στον σύλλογο και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον".

Επιπροσθέτως, οι Μονεγάσκοι γνωστοποίησαν στην ίδια ανακοίνωση ότι ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος έπαιξε με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ, δεν θα παραμείνει τη νέα αγωνιστική περίοδο και επιστρέφει στους Λονδρέζους.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ