ΓΑΛΛΙΑ

Παραμιλούν με την γκολάρα του Σισέ

Παραμιλούν με την γκολάρα του Σισέ

Το γκολ που ξεχώρισε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη είναι αυτό του Τζιμπρίλ Σισέ, το οποίο ο αντίπαλος προπονητής το χαρακτήρισε "γκολ της χρονιάς στην Γαλλία", ενώ ο πρώην άσος του ΠΑΟ δήλωσε πως είναι "μαχητής" (videos)

Το καλύτερο γκολ στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο που πέρασε είναι για πολλούς αυτό του Τζιμπρίλ Σισέ, με το οποίο η Μπαστιά ισοφάρισε σε 2-2 την Σοσό και απέφυγε την εντός έδρας ήττα.

Ο Ρομαρίκ έκανε εξαιρετική μακρινή μπαλιά και ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού έπιασε φοβερό βολέ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του πορτιέρε της Σοσό, Γιοάν Πελέ.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως αυτό το γκολ θα ανακηρυχθεί το κορυφαίο φέτος στην Γαλλία, ανάμεσά τους και ο προπονητής της Σοσό, Ερβέ Ρενάρ, ο οποίος τόνισε: "Δεν μπορείς να είσαι απογοητευμένος όταν έχεις δει ένα τέτοιο γκολ. Είναι το γκολ της χρονιάς από φοβερή πάσα του Ρομαρίκ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και για αυτό το αγαπάμε".

Ο Σισέ είχε μπει στο ματς στο 59' και στο 68' σκόραρε, ενώ αυτό ήταν μόλις το δεύτερο τέρμα του στην σεζόν και πρώτο εντός έδρας, με το πρώτο του φέτος να το έχει πετύχει στις 11 Φεβρουαρίου στη νίκη με 3-1 στην έδρα της Τουλούζ.

Τον Αύγουστο κλείνει τα 33 του χρόνια και έτσι το Μουντιάλ 2014 είναι η τελευταία του ευκαιρία για ένα μεγάλο τουρνουά. Ο ίδιος έχει εκφράσει εκ νέου πρόσφατα την επιθυμία του να είναι στην αποστολή της Γαλλίας για την Βραζιλία, αλλά αυτό φυσικά είναι πολύ δύσκολο.

"Εγώ λέω ότι είμαι μαχητής, δεν τα παρατάω", τόνισε ο Σισέ μετά το ματς με την Σοσό και το φοβερό γκολ που πέτυχε. "Ξέρω τις ικανότητές μου, ξέρω και τα μειονεκτήματά μου. Αλλά μία από τις δυνάμεις μου είναι το μυαλό μου και αυτό δεν θα με απογοητεύσει! Μέχρι να αποφασίσω να τα παρατήσω θα δίνω το μάξιμουμ των δυνάμεών μου".

Δείτε παρακάτω videos με το γκολ του Σισέ, highlights του ματς, αλλά και δηλώσεις του Γάλλου άσου...

©PHOTOPQR/NICE MATIN ; BASTIA-SOCHAUX LIGUE 1/ (MaxPPP TagID: maxsportsworldtwo141742.jpg) [Photo via MaxPPP]
©PHOTOPQR/NICE MATIN ; BASTIA-SOCHAUX LIGUE 1/ (MaxPPP TagID: maxsportsworldtwo141742.jpg) [Photo via MaxPPP] PHOTOPQR/NICE MATIN
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ