ΓΑΛΛΙΑ

Παραδόθηκε η Μονακό, στον τελικό με 5-0 η Παρί

Παραδόθηκε η Μονακό, στον τελικό με 5-0 η Παρί

Ο Ζαρντίμ παρέταξε τη Μονακό με αναπληρωματικούς και παίκτες από την Β' ομάδα, έτσι η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 5-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Coupe de France (videos)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 5-0 τη Μονακό στο "Parc des Princes", στο ημιτελικό του γαλλικού κυπέλλου (Coupe de France), με το σκορ να μην αποτελεί είδηση, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έπαιξε με αναπληρωματικούς και παίκτες της Β' ομάδας.

Αδιαφόρησε εντελώς ο Πορτογάλος για το κύπελλο, καθώς έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συμμετοχή στον τελικό του Champions League.

Ντράξλερ, Καβάνι, Ματουιντί και Μαρκίνιος ήταν οι σκόρερς, με 3-0 να είναι αυτογκόλ του Εμ'Μπαέ, ενός από τους παίκτες της Β' ομάδας που αγωνίστηκαν για τη Μονακό.

Οι Ντε Σάνκτις, Ράτζι και Ζερμέν είναι αναπληρωματικοί και ελάχιστες συμμετοχές έχουν οι Αμπντού Ντιαλό και Ζόρζε. Όλοι οι υπόλοιποι είναι από την Β' ομάδα.

Στον τελικό η Παρί Σεν-Ζερμέν θα αντιμετωπίζει την Ανζέ, ενώ θα είναι ο 15ος τελικός της ιστορίας της και τρίτος σερί, στοχεύοντας σε τρίτο σερί τρόπαιο (έχει 10 τρόπαια σε 14 τελικούς).

Θυμίζουμε πως την 1η Απριλίου η Παρί είχε νικήσει 4-1 τη Μονακό στον τελικό του γαλλικού λιγκ καπ (Coupe de la Ligue), με τον Ζαρντίμ πάντως τότε να παίζει με βασικούς.

photo: psg.fr

ΠΑΡΙ ΣΖ: Αρεολά, Μενιέ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα (64' Ραμπιό), Βεράτι, Ματουιντί, Ντι Μαρία (55' Λούκας Μόουρα), Ντράξλερ, Καβάνι (69' Γκονσάλο Γκέντες).

ΜΟΝΑΚΟ: Ντε Σάνκτις, Εμ'Μπαέ, Ράτζι (59' Νταμπιλά), Αμπντού Ντιαλό, Ζόρζε, Μουγιουμπά, Εν'Ντοράμ, Αντζουανά, Μπολιέ, Καρντονά, Ζερμέν (59' Μπονζιοβανί).

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τρίτη

Ανζέ - Γκινγκάμπ 2-0 (38' Μανγκανί, 92' Τοκό Εκαμπί)

Τετάρτη

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μονακό 5-0 (26' Ντράξλερ, 31' Καβάνι, 50' αυτ. Εμ'Μπαέ, 52' Ματουιντί, 90' Μαρκίνιος)

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μονακό 5-0

Ανζέ - Γκινγκάμπ 2-0

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ