ΓΑΛΛΙΑ

Πήρε και Κόουλ η Λιλ

Πήρε και Κόουλ η Λιλ

Μεταγραφών συνέχεια για τη Λιλ, αφού μετά τον Ιρένεους Γέλεν και ο Τζο Κόουλ θα φοράει τη νέα χρονιά τη φανέλα των "νταμπλούχων" Γαλλίας

Η αλήθεια είναι ότι ο 29χρονος Άγγλος δεν ανταπροκρίθηκε στις απαιτήσεις της Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν (μόλις 12 εμφανίσεις βασικός), και αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Κένι Νταλγκλίς το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να αποχωρήσει.

Γι' αυτό λοιπόν ο Τζο Κόουλ θα είναι κάτοικος βόρειας Γαλλίας τη νέα χρονιά, όπου θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Λιλ αγωνιζόμενος ως δανεικός από τους "ρεντς" για ένα χρόνο, όπως ανακοινώθηκε κι επισήμως από τους πρωταθλητές.

Οι "λιλουά" βρέθηκαν σε δύσκολη θέση όταν είδαν τη συμφωνία τους με τον Τσου Γιουνγκ Παρκ να χαλάει ελέω Άρσεναλ λίγες μέρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος, με αποτέλεσμα να στρέψουν αλλού την προσοχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Τότεναμ είχε ενδιαφερθεί για τον πρώην παίκτη της Τσέλσι, ωστόσο το χατίρι του Τζίμι Ρέντκναπ δεν πραγματοποιήθηκε λόγω Λιλ και... το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Γαλλία θα βρει αντιμέτωπο και τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Κρίστιαν Πόουλσεν, αφού ο Δανός συμφώνησε με τη νεοφώτιστη Εβιάν του Σίντνεϊ Γκοβού.

*Παρακολουθήστε Live την τελευταία μέρα των μεταγραφών εδώ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ