ΓΑΛΛΙΑ

Πάει για τέσσερις μεταγραφές η Παρί

Πάει για τέσσερις μεταγραφές η Παρί
Νάσερ Αλ Κελαίφι

Ο Νάσερ Αλ Κελαίφι γνωστοποίησε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινηθεί για τέσσερις προσθήκες, διέψευσε πως θα διαθέσει 100 εκατομμύρια, ενώ δεν τοποθετήθηκε για τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Κακά. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Διατεθειμένοι να βάλουν και φέτος το χέρι στην τσέπη είναι οι διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο σύλλογος θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι άνθρωποί του επιθυμούν να έχει και το ανάλογο ρόστερ.

Αυτό επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Νάσερ Αλ Κελαίφι, ο οποίος δήλωσε στο RMC: "Θα συζητήσουμε τη δομή της ομάδας. Θέλουμε τρεις ή τέσσερις προσθήκες. Θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λίγκ και για να τα πάμε καλά θα πρέπει η ομάδα μας να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Αν θα δώσουμε 100 εκατομμύρια για μεταγραφες; Αυτό είναι φήμες. Ποτέ δε μιλήσαμε με αριθμούς".

"Στόχος μας δεν είναι να αποκτήσουμε μόνο παίκτες. Έχουμε χρήματα να ξοδέψουμε, αλλά σε βάθος χρόνου θα θέλαμε να βγάλουμε και νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες μας. Χτίζουμε τα θεμέλια της Παρί Σεν Ζερμέν. Επιπλέον, θα επενδύσουμε σε ένα νέο προπονητικό κέντρο ή ένα νέο γήπεδο".

Τέλος, του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Παρί για τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Κακά: " Ο χρυσός κανόνας στις διαπραγματεύσεις είναι η εμπιστοσύνη. Μέχρι να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή, τίποτα δε θα πρέπει να ανακοινωθεί".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ