ΓΑΛΛΙΑ

"Όχι" στην Παρί από Καπέλο

"Όχι" στην Παρί από Καπέλο

Ο Φάμπιο Καπέλο έδωσε αρνητική απάντηση στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πρόταση συνεργασίας που του έκανε, επιλέγοντας να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ρωσίας. Διαβαστε λεπτομέρειες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητεί εδώ και καιρό έναν προπονητή κλάσης και εμπειριάς προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Κάρλο Αντσελότι που έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως το σίγουρο είναι πως ο νέος της τεχνικός δεν θα ειναι ο Φάμπιο Καπέλο.

Το πρωι της Τετάρτης (19/6) ξεκίνησε σύσκεψη κορυφής στα γραφεία του συλλόγου (στο Παρκ Ντε Πρενς) μεταξύ του προέδρου Νασέρ Ελ Κελαϊφί, του αθλητικού διευθυντή Λεονάρντο και του γιου του Φάμπιο Καπέλο, Πιερφίλιπο (δικηγόρος) με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο μεταπήδησης του Ιταλού προπονητή στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", ο Φάμπιο Καπέλο χρειάστηκε μερικες ώρες πριν δώσει την οριστική του απάντηση, η οποία όμως ήταν αρνητική, με τον "Δον Φάμπιο" να μη μένει ικανοποιημένος για το γεγονός ότι οι Παριζιάνοι του προσέφεραν συμβόλαιο συνεργασίας μόνο για ένα έτος.

Το εν λόγω ρεπορτάζ καταλήγει μάλιστα ως εξής: "Δεν θεώρησε ικανοποιητικη την πρόταση καθώς δεν θα είχε τον κατάλληλο χρόνο για να φτιάξει την ομάδα.

Ο Καπέλο απέρριψε την πρόταση, αποφασίζοντας έτσι να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικης Ρωσίας. Τη Δευτέρα θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να παρακολουθησει την τελευταία φάση του Confederations Cup".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ