ΓΑΛΛΙΑ

Ομπαμεγιάνγκ: "Η τελευταία μου σεζόν στη Σεντ Ετιέν"

Ομπαμεγιάνγκ: "Η τελευταία μου σεζόν στη Σεντ Ετιέν"

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δήλωσε πως αυτή ήταν η τελευταία του χρονιά στη Σεντ Ετιέν, αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην Ισπανία, ενώ γνωστοποίησε πως τον έχει προσεγγίσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποίησε φέτος με τη Σεντ Ετιέν ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων.

Μία από αυτές σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο "RMC" είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο ίδιος δε γνωρίζει που θα υπογράψει, αλλά θεωρεί σχεδόν βέβαιη τη φυγή του από τους "στεφανουά".

"Ο σύλλογος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στη Σεντ Ετιέν και στον πατέρα μου. Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με παρακολουθούσαν. Έχουν ένα πολύ ελκυστικό πλάνο, αλλά πρέπει να σκεφτώ κι άλλες επιλογές. Υπάρχει και η Ντόρτμουντ.

Σήμερα υπάρχουν μεγάλα πρωταθλήματα, όπως η Γερμανία και η Αγγλία. Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα πρωτάθλημα όπως το γερμανικό και το αγγλικό, αλλά το όνειρό μου είναι να παίξω στην Ισπανία. Ακόμα έχω δρόμο για να πάω σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, θα μάθαινα πολλά με μία μεταγραφή στη Γερμανία επειδή είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο μπορώ να βελτιωθώ.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φύγω από τον σύλλογο. Οι προτάσεις υπάρχουν, αλλά πρέπει να της αφήσω στο συμβούλιο (της ομάδας) τώρα. Δεν ξέρω που θα πάω, αλλά νομίζω πως αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στο Ζοφρουά Γκισάρ".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ