ΓΑΛΛΙΑ

Όλα ρευστά για Μπέκαμ

Όλα ρευστά για Μπέκαμ

Ο γαλλικός Τύπος επιμένει πως απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ανακοινωθεί η μεταπήδηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο η πλευρά του έμπειρου άσου δεν το επιβεβαιώνει.

Ο "Μπεκς" παραμένει αναποφάσιστος, τουλάχιστον αυτή την εικόνα μεταφέρουν οι ατζέντηδες του την στιγμή που οι Γάλλοι επιμένουν πως ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Εφημερίδες όπως οι "Le Parisien" και "L'Equipe" στις σημερινές εκδόσεις τους αναφέρουν πως απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Οι Παριζιάνοι προσφέρουν στον Μπέκαμ συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με αποδοχές 200.000 ευρώ την εβδομάδα!

Εκτιμούν πως μπορεί να γίνει απόσβεση του ιλιγγιώδους ποσού μέσω των πωλήσεων αναμνηστικών που θα φέρουν το όνομα του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο μάνατζερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Σάιμον Φούλερ διέψευσε τις φήμες περί συμφωνίας του πελάτη του με τους μεγιστάνες από το Κατάρ που διοικούν την Παρί Σεν Ζερμέν.

"Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο. Ο Ντέιβιντ δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μπέκαμ, εξετάζει το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί το φλερτ με την Παρί Σεν Ζερμέν να παραμείνει στην Καλιφόρνια, κάτι που αποτελεί και επιθυμία της συζύγου του, Βικτόρια.


TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ