ΓΑΛΛΙΑ

H Μονπελιέ σόκαρε το Παρίσι

H Μονπελιέ σόκαρε το Παρίσι
C.GAVELLE/PSG

Η Μονπελιέ νίκησε με 2-1 την Παρί Σεν-Ζερμέν μέσα στο "Παρκ ντε Πρενς" και πήρε μεγαλειώδη πρόκριση στους "16" του Coupe de France (video)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν αποκλείστηκε από το γαλλικό κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από την Μονπελιέ μέσα στο "Παρκ ντε Πρενς".

Ο Έντινσον Καβάνι απάντησε στο 30' στο τέρμα του Κονγκρέ από το 20', αλλά ο Βίκτορ Ούγκο Μοντάνιο έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 69', μαζί και την πρόκριση.

Νωρίτερα η Μονακό είχε προκριθεί, αλλά έγινε η ζημιά με Φαλκάο, ενώ πέρασε και η Λιόν, νικώντας με 3-1 στην έδρα της Ιζόρ.

Η Τουλούζ αποκλείστηκε, καθώς έχασε στην έδρα της Μολέν (2-1), ενώ νοκ-άουτ βγήκε και η Μπορντό, καθώς έχασε στα πέναλτι από την Ιλ Ρους.

Μία μέρα πριν η Νις είχε αποκλείσει την Μαρσέιγ μέσα στο "Βελοντρόμ" (4-5), ενώ πέρασε η Λιλ, επικρατώντας με 3-0 της Κρουά.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Ντουσέζ, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντιν, Βεράτι (66' Τιάγκο Μότα), Ματουιντί, Παστόρε (77' Ονζεντά), Λούκας Μόουρα, Μενέζ (66' Ιμπραχίμοβιτς), Καβάνι.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Πιονιέ, Ντεπλάν, Ελ-Καουταρί (46' Μαρβό), Κονγκρέ, Τιενέ, Σταμπουλί, Σαϊχί, Καμπελά, Σουλεϊμάν Καμαρά, Μοντάνιο, Μ'Μπαγ Νιάνγκ (73' Σανσόν).

Παρί ΣΖ - Μονπελιέ 1-2

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ