ΓΑΛΛΙΑ

Νέος προπονητής της Πόρτο ο Κονσεϊσάο

Νέος προπονητής της Πόρτο ο Κονσεϊσάο
Κονσεϊσάο

Η Ναντ ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ενώ στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ο Πορτογάλος εξέφρασε ακατανίκητη επιθυμία να δουλέψει στην Πόρτο.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αφήνει τη Ναντ και αναλαμβάνει την Πόρτο. Η γαλλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημείωσε ότι ο Πορτογάλος επέδειξε ακατανίκητη επιθυμία να δουλέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό των "δράκων".

"Παρά την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη εκ μέρους της ομάδας και των οπαδών στο πρόσωπό του, και παρότι δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το 2020, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ενημέρωσε τη Ναντ για την ακατανίκητη επιθυμία να δουλέψει στην Πόρτο. Παρά τη ζημιά που μας προκαλεί αυτή η εξέλιξη, αποδεχτήκαμε την απόφασή του" ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ναντ.

Με άλλα λόγια, ο Κονσεϊσάο αποτελεί τον διάδοχο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος παρεμπιπτόντως συμφώνησε με την Γουλβς. Ο Πορτογάλος ανέλαβε τη Ναντ τον Δεκέμβρη, όταν ήταν στην 18η θέση, για να την οδηγήσει στην αποφυγή του υποβιβασμού και όχι απλά τα κατάφερε, αλλά τερμάτισε στην 7η θέση, διεκδικώντας και έξοδο στην Ευρώπη.

Photo credits: @FCNantes

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ