ΓΑΛΛΙΑ

Νέο συμβόλαιο για Παστόρε στην Παρί ΣΖ

Νέο συμβόλαιο για Παστόρε στην Παρί ΣΖ

Ο Χαβιέρ Παστόρε έκανε εξαιρετική χρονιά με την Παρί Σεν-Ζερμέν, έτσι επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο (video)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ανακοίνωσε την επέκταση του συμβόλαιου του Χαβιέρ Παστόρε, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2019.

Ο Αργεντινός άσος έκανε εξαιρετική χρονιά, βρήκε... τον εαυτό του αγωνιστικά και επιβραβεύτηκε από τον σύλλογό του, λίγες μέρες μετά την κλήση του από την εθνική ομάδα για το Copa América 2015.

Νέο συμβόλαιο για Παστόρε στην Παρί ΣΖ

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την επέκταση του συμβολαίου μου. Μόλις ολοκλήρωσα την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου", τόνισε ο 25άχρονος επιτελικος μέσος, ο οποίος το 2011 ήταν το πρώτο μεγάλο απόκτημα του Νασέρ Αλ Κχελεφί με 40.000.000 ευρώ από την Παλέρμο.

"Είμαι περήφανος για αυτήν την σεζόν, αλλά δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τους συμπαίκτες μου. Θέλω λοιπόν να τους ευχαριστήσω, όπως και το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι δουλεύουν για την Παρί Σεν-Ζερμέν".

"Ελπίζω να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους και να παίξω στον τελικό του Champions League με αυτήν την ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου".

"Νομίζω μπορούμε να το πετύχουμε τα επόμενα χρόνια και γιατί όχι την επόμενη σεζόν; Το ελπίζω. Θέλω να κερδίσω το Champions League με την Παρί Σεν-Ζερμέν. Θα ήταν η ολοκλήρωση".

Ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κχελεφί, μίλησε για επιβράβευση ενός ταλέντου και ευχήθηκε στον Παστόρε τα καλύτερα για το Copa América 2015.

Η συνέντευξη του Παστόρε μετά τις υπογραφές...

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ