ΓΑΛΛΙΑ

Νέα σενάρια για Γέλεν και Ολυμπιακό

St Etienne's French forward Pierre-Emerick Aubameyang (L) vies with Auxerre's Polish forward Ireneusz Jelen (R) during their French L1 football match Auxerre vs St Etienne on April, 9, 2011 at the Abbe-Deschamp stadium in Auxerre. AFP PHOTO JEFF PACHOUD (Photo credit should read JEFF PACHOUD/AFP/Getty Images)
St Etienne's French forward Pierre-Emerick Aubameyang (L) vies with Auxerre's Polish forward Ireneusz Jelen (R) during their French L1 football match Auxerre vs St Etienne on April, 9, 2011 at the Abbe-Deschamp stadium in Auxerre. AFP PHOTO JEFF PACHOUD (Photo credit should read JEFF PACHOUD/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Ιρινέους Γέλεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Οσέρ και νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του διεθνή Πολωνού επιθετικού.

Την αποχώρησή του από την Οσέρ με τη λήξη του συμβολαίου του τον ερχόμενο Ιούνιο επιβεβαίωσε στην πολωνική εφημερίδα "Gazeta Wyborcza", ο Ιρινέους Γέλεν.

" Μέχρι να φύγω για μεγαλύτερο σύλλογο, θα κάνω ό,τι μπορώ για να παραμείνει η Οσέρ στην Ligue 1. Δεν πρόκειται όμως να ανανεώσω το συμβόλαιό μου", είπε ο διεθνής επιθετικός.

Το δημοσίευμα ωστόσο αναφέρει ότι Ολυμπιακός αλλά και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δείχνουν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του με τον μάνατζερ όμως του Πολωνού να τονίζει: " Δεν αποκλείουμε τίποτα αλλά ο Ιρινέους προτιμά να αγωνιστεί σε ομάδα της Δυτικής Ευρώπης.

Θα του δείξω μερικές προτάσεις τον Μάιο και θα επιλέξουμε την καλύτερη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τομάς Κατσμάρτσικ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ