ΓΑΛΛΙΑ

Η ιδανική ενδεκάδα της Εκίπ, δηλαδή Μπάρτσα-Ρεάλ...

Η ιδανική ενδεκάδα της Εκίπ, δηλαδή Μπάρτσα-Ρεάλ...

Την ιδανική ποδοσφαιρική 11άδα της χρονιάς επέλεξε η "L'Equipe", περιλαμβανοντας σε αυτή 4 παίκτες από τη Μπαρτσελόνα και ισάριθμους από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε τους "εκλεκτούς" του γαλλικού μέσου.

Η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι είχε μία ακόμα εκπληκτική χρονιά συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο 2012 και η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Πριμέρα Ντιβισιον, γεγονός που μέτρησε σημαντικά ώστε η "L'Equipe" να παρουσιάσει την ιδανική 11άδα της χρονιάς έχοντας ως βάση τα δύο ισπανικά μεγαθήρια.

Έτσι, τα 8/11 της ενδεκάδας είναι ένα μείγμα παικτών που αγωνιζονται στους "μπλαουγκράνα" και στους "μερένγκες", ενώ μόνο τρεις αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι συντάκτες του έγκριτου γαλλικού μέσου επέλεξαν για την ιδανική ενδεκάδα τους Κασίγιας, Ράμος, Τσάμπι Αλόνσο και Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τους Μέσι, Ινιέστα, Τσάβι και Τζόρντι Άλμπα από τη Μπαρτσελόνα, ενώ το παζλ συμπληρωνέται με την παρουσιά των Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν), Βινσέντ Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι) και Ράμιρες (Τσέλσι).

Η ιδανική ενδεκάδα της Εκίπ, δηλαδή Μπάρτσα-Ρεάλ...

Η ιδανική ενδεκάδα για το 2012 σύμφωνα με την "L'Equipe" (σύστημα 4-3-3)

Να σημειωθεί πως σε σχέση με το 2011 υπάρχουν επτά αλλαγές. Οι παίκτες που βρίσκονταν και το 2011 στην ιδανική ενδεκάδα της "L'Equipe" ήταν οι Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Τσάβι και Ινιέστα ενώ τότε η ενδεκάδα συμπληρωνόταν από τους Νόιερ, Ντάνι Άλβες, Μαρσέλο, Πικέ, Βίντιτς, Μπουσκέτς και Σίλβα.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ