ΓΑΛΛΙΑ

Μοδέστο: "Δύσκολο να φύγω από Ολυμπιακό"

Μοδέστο: "Δύσκολο να φύγω από Ολυμπιακό"

Για το δέσιμο του με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Φρανσουά Μοδέστο, κατά την παρουσίασή του από την Μπαστιά. "Δύσκολο ο περασμένος χρόνος", είπε ο συμπαίκτης του Ντιακιτέ.

Η Μπαστιά παρουσίασε επίσημα τα μεταγραφικά της αποκτήματα, με τους Φρανσουά Μοδέστο και Ντρισά Ντιακιτέ να είναι μεταξύ αυτών (Κλαούντιου Κεσέρου και Φλοριάν Ρασπεντινό, οι άλλοι δύο).

Οι δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν για το ερυθρόλευκο πέρασμά τους.

"Ανυπομονώ να ξαναμπώ στην ομάδα. Θέλω να παίξω και να το απολαύσω. Πρόκειται για την ομάδα της καρδιάς μου. Θα μπορούσα να μείνω στην Ελλάδα, όπου αισθανόμουν πολύ καλά.

Ήταν δύσκολο να φύγω, γιατί ο Ολυμπιακός μού έδωσε πολλά και τη δυνατότητα να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο.

Όμως ανέκαθεν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και χάρη στη διοίκηση και τον προπονητή της Μπαστιά, αυτό έγινε πραγματικότητα", δήλωσε αρχικά ο Κορσικανός μεσοαμυντικός και συμπλήρωσε:

"Είναι δύσκολη η παραμονή στη Ligue ,1 ειδικά για μια ομάδα όπως η Μπαστιά. Βλέπω τεράστιες αλλαγές στο σύλλογο. Το γήπεδο είναι σχεδόν έτοιμο, το προπονητικό κέντρο είναι υπό κατασκευή και υπάρχει ενθουσιασμός γύρω από την ομάδα".

"Δύσκολος ο περασμένος χρόνος"

Από την πλευρά του, ο Ντρισά Ντιακιτέ δεν είχε το ίδιο ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μοδέστο στον Ολυμπιακό, λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του.

"Παραλίγο να έρθω εδώ τον Ιανουάριο. Όμως μείναμε σε επαφή και η μεταγραφή έγινε γρήγορα. Χαίρομαι που είμαι στην Μπαστιά και ελπίζω να πετύχουμε όμορφα πράγματα. Ο περασμένος χρόνος ήταν δύσκολος για μένα", τόνισε χαρακτηριστικά ο μεσοαμυντικός από το Μάλι.

Πηγή: RedPlanet.gr

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ