ΓΑΛΛΙΑ

Μέχρι το 2018 στη Γαλλία ο Ντεσάμπ

Μέχρι το 2018 στη Γαλλία ο Ντεσάμπ

Στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας θα παραμείνει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 στη Ρωσία.

"Σταθερότητα" ήταν η "μαγική λέξη πίσω από την επέκταση της συνεργασίας του Ντιντιέ Ντεσάμπ με τη γαλλική ποδοσφαρική ομοσπονδία.

Ο πρώην Γάλλος αρχηγός θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου μέχρι και 2018, θα προσπαθήσει δηλαδή να την οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στη Ρωσία.

" Ήταν αναγκαίο να έχουμε σταθερότητα. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει την εμπιστοσύνη μας, ήταν αμοιβαία η επιθυμία να συνεχίσουμε τη συνεργασία", δήλωσε ο Νοέλ Λε Γκραέ, πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FFF) σε συνέντευξη Τύπου.

Ο 46χρονος προπονητής ανέλαβε τις τύχες της Γαλλίας το 2012, διαδέχθηκε τον παλιό συμπαίκτη του, Λοράν Μπλαν. Το Νοέμβριο του 2013 ο Ντεσάμπ επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2016, με το EURO 2016 να διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας. Ήταν όρος στο συμβόλαιο του, αν δηλαδή οδηγούσε τους "μπλε" στη Βραζιλία το 2014, αυτόματα θα εξασφάλιζε το δικαίωμα να κοουτσάρει την ομάδα μέχρι το EURO 2016.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ