ΓΑΛΛΙΑ

Μέτοχος σε ομάδα της Γαλλίας ο Ζιντάν

Μέτοχος σε ομάδα της Γαλλίας ο Ζιντάν
Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν με προτροπή της συζύγου του επένδυσε σε ομάδα της 4ης κατηγορίας στην Γαλλία, θέλοντας έτσι να βοηθήσει την ευρύτερη περιοχή (vid&pic)

Ο Γάλλος άσος, όπως έχει εξομολογηθεί, μπορεί να κέρδισε φήμη, δόξα και χρήματα μέσω του ποδοσφαίρου, όμως η διαδρομή μέχρι εκεί ήταν σκληρή και πέρασε από πολλά στάδια.

Έτσι αποφάσισε να έχει ενεργό ρόλο στην διοίκηση μιας ομάδας από την Γαλλία (αγωνίζεται στην 4η κατηγορία) με προτροπή της συζύγου του που κατάγεται από την πόλη όπου εδρεύει ο σύλλογος.

Η ομάδα λέγεται "Rodez AF" (Ροντέζ) βρίσκεται στην 10η θέση της τέταρτης κατηγορίας στην Γαλλία, με τον Ζιντάν να ευελπιστεί πως από τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί και θα διεκδικήσει την άνοδο.

"Ξέρω πως είναι να μεγαλώνεις στον δρόμο και σε δύσκολες γειτονιές. Ποτέ δεν ξέχασα τις ρίζες μου και από που προέρχομαι, έτσι αποφάσισα να ξοδέψω χρόνο σε μία ομάδα που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια μου", δήλωσε ο Γάλλος πρώην άσος της Γιουβέντους και της Ρεαλ.

Από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω την παράσταση έκλεψε ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας, με μούσι αλά Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς!

Μέτοχος σε ομάδα της Γαλλίας ο Ζιντάν
Ροντέζ
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ