ΓΑΛΛΙΑ

Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε με το δεξί στο γαλλικό πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 της Λιλ εκτός έδρας αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 28'. (VID)

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία στο γαλλικό πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16 επικράτησε εκτός έδρας της Λιλ με 1-0.

Σκόρερ για την Παρί ήταν ο Λούκας Μόουρα ενώ το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους που έμειναν με 10 παίκτες από το 28' μετά την αποβολή του Ραμπιότ με δυο κίτρινες κάρτες στο 28'.

Η Παρί ήταν καλύτερη όμως και στο δεύτερο μέρος μετά από μια όμορφη συνεργασία βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 57' με τον Μόουρα το οποίο μάλιστα και διατήρησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Πήρε έτσι το πρώτο τρίποντο της σεζόν ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν έπαιξε καθόλου ο τραυματίας Ιμπραχίμοβιτς.

Οι συνθέσεις

ΛΙΛ: Ενιέαμα, Σίβελι, Κορσιά, Σιντιμπέ, Παβάρντ, Μαβουμπά (68' Ομπαντί), Μπαλμόν, Μπατό, Αμαντού (46' Μέντες), Μπουφάλ, Γκουιρασί (61' Τάλο)

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Οριέ, Ματουιντί, Παστόρε (46' Μότα), Βεράτι (73' Σταμπουλί), Λούκας Μόουρα (89' Αουγκουστίν), Ραμπιό, Καβάνι.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ