ΓΑΛΛΙΑ

Λεονάρντο: "Η Παρί την καλύτερη επίθεση του κόσμου"

Λεονάρντο: "Η Παρί την καλύτερη επίθεση του κόσμου"

Την καλύτερη γραμμή κρούσης του κόσμου έχει η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Λεονάρντο, ο οποίος εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε σε παραίτηση.

Μία από τις πιο πλήρεις ομάδες του κόσμου είναι η Παρί Σεν Ζερμέν στην επιθετική της γραμμή διαθέτοντας τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Έντινσον Καβάνι.

Ο Λεονάρντο, πρώην τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, όχι μόνο συμφωνεί με την παραπάνω άποψη αλλά θεωρεί πως η Παρί έχει το καλύτερο υλικό σε αυτή τη γραμμή λαμβάνοντας υπόψη του και τους μεσοεπιθετικούς που διαθέτει.

"Το να έχεις τον πρώτο σκόρερ στη Serie A, τον Καβάνι, και τον πρώτο σκόρερ της Ligue 1, Ιμπραχίμοβιτς, στην ίδια ομάδα είναι εντυπωσιακό. Ειδικά όταν προσθέσεις σε αυτούς τους Λούκας, Παστόρε, Μενέζ και Λαβέτσι. Η Παρί έχει την καλύτερη επίθεση στον κόσμο με αυτούς τους έξι παίκτες".

Όσον αφορά την τιμωρία του, η οποία οδήγησε στην παραίτησή του, σχολίασε: "Νομίζω πως είναι άδικο. Ήταν απίθανο να συνεχίσω αυτή τη δουλειά στην Παρί, επειδή η τιμωρία μου δε με άφηνε να κάνω τη δουλειά μου στο 100%. Ήμουν ο κύριος υπεύθυνος για το πλάνο της Παρί, εμπλεκόμουν με τους παίκτες και τους προπονητές. Ωστόσο, όλα άρχισαν να γίνονται πολύ περίπλοκα με την αποβολή μου".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ