ΓΑΛΛΙΑ

Λεονάρντο: "Έκανα τα πάντα για τον Ρονάλντο"

Λεονάρντο: "Έκανα τα πάντα για τον Ρονάλντο"

Ο Λεονάρντο αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ δεν έκρυψε πως ένας από τους στόχους των Παριζιάνων ήταν ο Πολ Πογκμπά.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Λεονάρντο, ο οποίος ως αθλητικός διευθυντής κινούσε όλα τα νήματα όσον αφορά τις μεταγραφές.

Ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να αποκαλύψει μέσω του "Telefoot" κάποια στοιχεία από τον μεταγραφικό σχεδιασμό της πρώην ομάδας του.

"Ο Πογκμπά είναι στο επίπεδο της Παρί. Τον είχαμε στα υπόψη μας και θεωρούσαμε πως θα είναι εξαιρετική προσθήκη επειδή είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο. Επίσης, σκεφτόμασταν να πάρουμε τον Ρονάλντο. Έκανα ό,τι μπορούσα βάσει των κανονισμών για να τον φέρω στο Παρίσι αλλά δε γινόταν να τον αφήσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με το ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν. Καμία ομάδα δεν έχει τέτοια επιθετική γραμμή. Η ομάδα έχει τους Σαλβατόρε Σίριγκου, Τιάγκο Σίλβα, Τιάγο Μότα, Ζλάταν Ιμπραχίμοτιτς και μετά ήρθε ο Έντινσον Καβάνι. Η ομάδα είναι έτοιμη για τώρα και για το μέλλον".

Όσο για το ποιος θα έπρεπε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα ο Λεονάρντο είπε: "Ρονάλντο, Μέσι και Ριμπερί είναι ο τύπος των παικτών που ονειρεύεσαι. Προτιμώ να πάρει ο Ριμπερί τη Χρυσή Μπάλα, αφού θα είναι η πρώτη του. Ο Ρονάλντο και ο Μέσι την αξίζουν επίσης, αλλά την έχουν ξαναπάρει".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ