ΓΑΛΛΙΑ

Λε Ταλέκ: "Καλή περίπτωση ο Μπεργκ για την Μαρσέιγ"

Λε Ταλέκ: "Καλή περίπτωση ο Μπεργκ για την Μαρσέιγ"
Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντονί Λε Ταλέκ μίλησε για το φλερτ της Μαρσέιγ με την Μάρκους Μπεργκ και τόνισε πως ο Σουηδός μπορεί να κάνει τη διαφορά στη Γαλλία.

Στα τέλη Γενάρη και λίγο στις αρχές Φεβρουαρίου, το όνομα του Μάρκους Μπεργκ γράφτηκε έντονα στην Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ.

Ο τότε προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, γνώριζε τον Σουηδό από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό και πίστευε πως μπορούσε να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μίτσελ αποχώρησε, όμως το όνομα του Μπεργκ παραμένει στα γαλλικά ρεπορτάζ.

Μιλώντας στο "sofoot", ο επιθετικός του Ατρόμητου Αντονί Λε Ταλέκ, τόνισε πως ο άσος του Παναθηναϊκού είναι μία περίπτωση επιθετικού που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Μαρσέιγ.

"Ο Μπεργκ; Θα τον δείτε στο EURO σε λίγες εβδομάδες δίπλα στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αν και στον Παναθηναϊκό είναι ευκολότερο να σκοράρει, πρέπει να αναγνωρίσουμε πως διαθέτει πολλές αρετές ως επιθετικός. Διαθέτει τεχνική και είναι εξαιρετικός μέσα στην περιοχή. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει στην Μαρσέιγ".

Θυμίζουμε πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει μπει σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του Μπεργκ με αυξημένες αποδοχές, παρότι αυτό λήγει το 2018 όταν ο Σουηδός θα πλησιάζει τα 32 του χρόνια.

Photo Credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ