ΓΑΛΛΙΑ

Λάμψη Ρονάλντο στην... Παρί!

Λάμψη Ρονάλντο στην... Παρί!

Ο Ρονάλντο παρακολούθησε από τις εξέδρες του "Παρκ Ντε Πρενς" το ματς της Παρί με τη Νις και κατόπιν φωτογραφήθηκε με τους παίκτες. Φήμες πως αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε έναν πολυ υψηλό προσκεκλημένο το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι της, με τον Ρονάλντο να δίνει το "παρών" στις εξέδρες του "Παρκ Ντε Πρενς" και να παρακολουθεί διά ζώσης την αναμέτρηση των δις πρωταθλητών Γαλλίας με τη Νις για την 15η αγωνιστική της Ligue 1.

Mετά το φινάλε του αγώνα που βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Ιμπραχίμοβιτς , το άλλοτε "φαινόμενο" των γηπέδων κατέβηκε στα αποδυτήρια και έβγαλε αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες με τους παίκτες της Παρί, φορώντας μάλιστα και κασκόλ των Παριζιάνων.

Πέρα από τις φωτογραφίες που τράβημε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Λοράν Μπλαν, ο Ρονάλντο πόζαρε και δίπλα στον Νικολά Σαρκοζί, με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας να βρίσκεται και αυτός στο γήπεδο.

Σύμφωνα πάντως με τα ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ, είναι πολύ πιθανό η παρουσία του Βραζιλιάνου στο Παρίσι να έχει σχέση με τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ώρα και θέλουν την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας να αναζητεί έναν άνθρωπο με κύρος και πρεστίζ για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ένα... φαινόμενο στο "Παρκ Ντε Πρενς":

Λάμψη Ρονάλντο στην... Παρί!
Λάμψη Ρονάλντο στην... Παρί!
Λάμψη Ρονάλντο στην... Παρί!
Λάμψη Ρονάλντο στην... Παρί!
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ