ΓΑΛΛΙΑ

"Καμία επαφή με Παρί για Χουλκ"

"Καμία επαφή με Παρί για Χουλκ"
Χουλκ

Δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση από την πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον Χουλκ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Τεοντόρο Φονσέκα.

Καμία βάση δεν έχουν τα σενάρια περί Παρί Σεν Ζερμέν και Χουλκ, τα οποία αναπαραγάγει τον τελευταίο καιρό ο γαλλικός Τύπος.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ατζέντης του Βραζιλιάνου επιθετικού στην πορτογαλική εφημερίδα "O JOGO".

O Χουλκ είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Η περίπτωσή του εξετάζεται από αρκετές ομάδες, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της επίθεσης και διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία.

Ωστόσο, ακόμα παραμένει στην Πόρτο λόγω ίσως και των εξωφρενικών απαιτήσεων των Πορτογάλων. Ο Πίντο Ντα Κόστα, πρόεδρος του συλλόγου, έχει τονίσει πως θα τον έδινε μόνο με ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια λίρες και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ομάδα που θα μπορούσε να διαθέσει τόσα χρήματα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τους Γάλλους είναι άλλος ένας από τους μνηστήρες που ερίζουν για την απόκτησή του, αλλά ο Τεοντόρο Φονσέκα, εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία επαφή.

"Δεν έχουμε μιλήσει επ' αυτού ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν" είπε και προσέθεσε: "Έμαθα το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν από τον Τύπο. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή, δε μας έχουν κάνει κάποια κρούση. Επίσης, ο Χουλκ δεν το σκέφτεται".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ