ΓΑΛΛΙΑ

Γκέλα με το καλημέρα για την Παρί Σεν Ζερμέν

Γκέλα με το καλημέρα για την Παρί Σεν Ζερμέν

Στο 1-1 έμεινε στην πρεμιέρα της Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν παρόλο που η Μονπελιέ αγωνιζόταν από το 72' με 10 παίκτες. Ντεμπούτο για Έντινσον Καβάνι (video).

Την παράδοση που τη θέλει να μην τα πηγαίνει καλά στις πρεμιέρες επιβεβαίωσε η Παρί Σεν Ζεμρέν στο "Μοσόν".

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν βρέθηκε να χάνει από νωρίς χάρη στο γκολ του Καμπελά και το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Παριζιάνοι είχαν ως τώρα μόνο μία νίκη στις επτά τελευταίες τους πρεμιέρες και το κακό σερί συνεχίστηκε παρόλο που για 18 λεπτά αγωνίστηκαν με παίκτη περισσότερο. Από το 60' είχαν ισοφαρίσει με τον Μάξουελ, αλλά οι πολυπόθητοι τρεις βαθμοί δεν ήρθαν ποτέ.

Ακόμα κι όταν ο Έντινσον Καβάνι πέρασε ως αλλαγή κάνοντας το ντεμπούτο του η Μονπελιέ έβρισκε τον τρόπο να απαντά στην πίεση που δεχόταν και να πάρει τελικά τον έναν βαθμό.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Κονγκρέ, Χίλτον, Ελ Καουταρί, Τιενέ, Σταμπουλί, Καμπελά, Μαρβό, Καμαρά (75' Μεζαγκέ), Αντονί Μουνιέ (56' Μαρτέν), Εμανουέλ Ερέρα (66' Μοντάνιο)

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σιρίγκου, Ζαλέ, Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Ματουιντί, Βεράτι (76' Ονγκεντά), Λούκας, Παστόρε, Λαβέτσι (72' Καβάνι), Ιμπραχίμοβιτς

* κόκκινη ο Ελ Καουταρί στο 72'

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1 (10' Καμπελά / 60' Μάξουελ)

Σάββατο

Μπορντό - Μονακό (22.00)

Εβιάν - Σοσό

Λιλ - Λοριάν

Λιόν - Νις

Ναντ - Μπαστιά

Ρεν -Ρεμς

Βαλενσιέν - Τουλούζ

Κυριακή

Αζαξιό - Σεντ Ετιέν (18.00)

Γκινγκάμπ - Μαρσέιγ (22.00)

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ