ΓΑΛΛΙΑ

Έσπασε το ρεκόρ του Λαμά ο Σιρίγκου

Έσπασε το ρεκόρ του Λαμά ο Σιρίγκου

Ανίκητος μοιάζει ο Σαλβατόρε Σιρίγκου, ο οποίος δε δέχτηκε γκολ σε ένα ακόμη παιχνίδι. Διαβάστε πόσα λεπτά κρατάει ανέπαφη την εστία του και ποια ήταν η τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ.

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του Σαμπιονά είναι ο Σαλβατόρε Σιρίγκου, ο οποίος το απέδειξε για μία ακόμη φορά κάνοντας δικό του ένα ρεκόρ.

Ο Ιταλός έσπασε το ρεκόρ του Μπερνάρντ Λαμά και έγινε ο κίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν που κατάφερε να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη για μεγαλύτερο διάστημα από κάθε άλλον στο πρωτάθλημα.

Οι Παριζιάνοι στα τελευταία επτά παιχνίδια τους δεν έχουν δεχτεί γκολ, ενώ στην αναμέτρηση με τη Νις στην οποία ηττήθηκαν με 2-1 ο Σιρίγκου δεν είχε αγωνιστεί. Έτσι ο Ιταλός έχει να δει την εστία του να παραβιάζεται από την ήττα της Παρί από τη Ρεν (17/11/12).

Ξεπέρασε, επομένως, τα 700 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ και πλέον κυνηγάει το απόλυτο ρεκόρ του Σαμπιονά, το οποίο έχει από τη σεζόν 2004/05 ο Ζερεμί Ζανό (Σεντ Ετιέν).

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λιλ ο Σιρίγκου δήλωσε για το ρεκόρ και την ομάδα του: "Μου είχαν μιλήσει γι' αυτό το ρεκόρ, αλλά δεν ήθελα να πιεστώ, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ωστόσο, είμαι ικανοποιημένος. Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Δυσκολευτήκαμε πολύ, αλλά σκοράραμε ένα τυχερό γκολ. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ