ΓΑΛΛΙΑ

Eπαφές της Παρί με Ράικαρντ

Eπαφές της Παρί με Ράικαρντ

Η καρέκλα του Αντουάν Κομπουαρέ τρίζει επικίνδυνα, με τον Λεονάρντο να προαλείφει για τη θέση του στον πάγκο τον... Φρανκ Ράικαρντ.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να φιγουράρει στην κορυφή της Λιγκ 1 (έχει συγκάτοικο στο ρετιρέ τη Μονπελιέ) όμως αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της να είναι αρκετά δραστήριοι ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Έτσι, μετά τα σενάρια που θέλουν τους Παριζιάνους να έχουν "καπαρώσει" τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και να κάνουν όνειρα για τον Κάρλος Τέβες, εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει πολύ... σούσουρο αναφορικά με το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο τους ο Φρανκ Ράικαρντ.

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα εργάζεται αυτή την περίοδο ως ομοσπονδιακός τεχνικός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με την "Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει πως ο Ολλανδός έχει κερδίσει έδαφος σε σχέση με τον Αντσελότι για την άκρη του πάγκου.

Ο Αντουάν Κομπουαρέ δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Λεονάρντο (τεχνικός διευθυντής) έχει έρθει σε απευθείας επαφή μαζί του προκειμένου να τον πείσει να γίνει κάτοικος "Παρκ Ντε Πρενς".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ