ΓΑΛΛΙΑ

"Ενδιαφέρον το πλάνο της Μονακό για τον Ομπαμεγιάνγκ"

"Ενδιαφέρον το πλάνο της Μονακό για τον Ομπαμεγιάνγκ"

Ο πατέρας και ατζέντης του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ παραδέχτηκε πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων για τον γιο του, ενώ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του 23χρονου στη Μονακό.

Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος δηλώνει συνεχώς πως επιθυμεί να πάρει μεταγραφή.

Για τον επιθετικό από την Γκαμπόν έχουν ενδιαφερθεί ως τώρα αρκετοί σύλλογοι, αλλά καμία περίπτωση δε φαίνεται να είναι προχωρημένη.

Ο πατέρας και ατζέντης του δε θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για το μέλλον του και αρκέστηκε απλώς στο να επιβεβαιώσει πως το ενδιαφέρον ομάδων από τη Γερμανία είναι πραγματικό.

"Πολλά από αυτά που ακούγονται περί Γερμανίας είναι αληθή, αλλά προτάσεις έρχονται από παντού. Πιστεύω πως θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις" είπε αρχικά στο RTL και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του γιου του στη Μονακό:

"Η Μονακό; Αν έρθουν είναι δεδομένο πως θα υπάρξει κάποια ανταπόκριση. Αν δει κανείς το πλάνο της Μονακό καταλαβαίνει πως θα είναι σοβαροί ανταγωνιστές της Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόκειται για έναν σύλλογο που μπορεί σε ένα ή δύο χρόνια να είναι επιτυχημένος κι εγώ αυτό ζητάω τώρα για το γιο μου".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ