ΓΑΛΛΙΑ

Αποζημιώνει τους οπαδούς της η ΠΣΖ!

Αποζημιώνει τους οπαδούς της η ΠΣΖ!

Αποζημίωση σε ακόμη τρεις οπαδούς της Παρί Σεν-Ζερμέν θα υποχρεωθεί να καταβάλλει η διοίκηση της ομάδας, μετά την δικαίωσή των από το δικαστήριο, σχετικά με τα ακυρωθέντα - χωρίς λόγο - εισιτήριά τους.

Το δικαστήριο του Παρισιού δικαίωσε τους τρεις οπαδούς της Παρί Σεν-Ζερμέν, που είδαν τα εισιτήριά τους για την αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν, στο Champions League στις 14 Φλεβάρη του περασμένου έτους, να ακυρώνονται χωρίς να τους δίδεται καμία εξήγηση από τη διοίκηση της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η διοίκηση της Παρί Σεν-Ζερμέν θα αναγκαστεί να καταβάλλει αποζημίωση τους οπαδούς της, όπως συνέβη και με άλλους τρεις τον περασμένο Ιανουάριο, στους οποίους κατεβλήθη ποσό που κυμαίνεται από 500 έως 600 ευρώ.

Απομένουν ακόμη 11 άτομα που έχουν κινηθεί δικαστικά για τη δικαίωσή τους με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να προσπαθεί να επιτύχει το συμβιβασμό στις περισσότερες των περιπτώσεων, εκτός δύο τριών για τις οποίες περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι οπαδοί, είχαν αγοράσει εισιτήρια για την αναμέτρηση της Παρί Σεν-Ζερμέν με τη Λεβερκούζεν, επί γερμανικού εδάφους, αλλά είδαν τις θέσεις που είχαν "κλείσει", να ακυρώνονται, χωρίς καμία εξήγηση.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ